AGILITY

Agility

TIISTAISIN klo 18:00

Kenttä sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia.
Mikäli et itse ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Ilmoittautumiset puhelimitse viestillä vastaavalle tai Facebookissa ilmoketjuun edellisen päivän kello 18:00 mennessä. Ilmoitathan aina samalla koirakon tason.

Koirilta ”vaaditaan” agilityyn yhden vuoden ikä sekä esteiden tuntemusta. Ryhmä ei siis sovellu koiralle, jonka esteopetus on aloittamatta tai vielä kesken, muuten taitotasolla ei ole väliä. Oma taso ilmoitetaan treeneihin ilmoittauduttaessa.

Tiistai-illan toiminnasta:

Ryhmä on tarkoitettu koirakoille joille esteet ovat tuttuja. Toki opettelemme yhdessä esteitä entistä sujuvimmiksi, ja yksittäisillä toistoilla lisäämme estevarmuutta.
Harjoituksissa voidaan esteiden lisäksi harjoitella/kokeilla erilaisia ohjaustekniikoita pienten ratamaisten harjoitusten avulla. Radan pituus ja/tai suoritustapa riippuu koirakoiden tasosta. Kaikkien koirakoiden ei tarvitse suorittaa harjoituksia samalla tavalla. Jos esim. olet harrastamisessa jo pidemmällä, voit suorittaa oman treenisi omalla vuorollasi tarpeisiisi vastaavalla tavalla.

Harjoituksiin osallistuttaessa:

  • Ota aina mukaan nameja, lelu ja vettä koiralle.
  • Älä ruoki koiraa juuri ennen agikoulutusta.
  • Käytä koira tarpeillaan ennen koulutuksen alkua.
  • Liikuta koiraa ennen ja jälkeen koulutuksen. Lisäohjeita alku- ja loppulämmittelystä annetaan treeneissä.
  • Saavuthan ajoissa paikalle, sillä kannamme yhdessä käytettävät esteet kentälle ja kentältä pois.
  • Harjoituksissa on aina yksi koira kerrallaan suorittamassa, mutta koiralla on silti suotavaa olla jo hieman tottelevaisuuspohjaa.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme kokeilemaan agi-iloittelua.
Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä agilityvastaavaan.
Nähdään kentällä!

SEURAN AGILITYVASTAAVA
Mari Huttunen
P. 040 759 3510Koronaepidemia-aika vaatii meiltä osallistuvilta edelleen muutamia erittäin tärkeitä huomioita:

  • Kentälle saavutaan vain terveinä. Treeneihin ei saa saapua flunssaisena eikä muillakaan kyseiseen epidemiaan viittaavilla oirella.
  • Kentällä säilytettävä etäisyyttä muihin treenaajiin.