TOKO

Tokotreenit

MAANANTAISIN

Alkeisryhmä  klo 18:00-18:45
Jatkoryhmä  klo 18:45-19:45
Kilpailevien omatoimitreenit n. 19:45 alkaen

Ilmoittautumiset puhelimitse viestillä vastaavalle tai Facebookissa ilmoketjuun edellisen päivän kello 18:00 mennessä. Ilmoitathan aina samalla koirakon tason.

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu ja terve. Mikäli et itse ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Varaathan mukaasi koiralle hihnan (ei Flexi-hihnaa), pehmeitä nameja (nakki, juusto, kana jne.), lelun, kakkapusseja ja raikasta vettä. Ohjaaja tarvitsee kerhon kausikortin ja paljon rentoa hyvää mieltä.

ALKEISryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat yhteisen koulutuksellisen matkansa alussa. Kyseessä voi siis olla pentu, kodinvaihtaja tai olette muista syistä vasta opettelemassa käskyjä, temppuja sekä yhteistyötä. Koetamme tarjota teille informaatiota kontaktista sekä palkkauksesta, jotta pääsette alkuun yhteisessä koiraelossa. Samalla koiran kanssa voi opetella keskittymään häiriöistä (uusi ympäristö, hajut, muut koirat sekä ihmiset) huolimatta. Koulutus keskittyy peruskäskyjen, arjen taitojen ja häiriössä harjoittelun ympärille.

JATKOryhmä on tarkoitettu koirakoille, joille peruselementit koulutuksen perusteissa, ja kontaktissa, ovat jo tuttuja. Tavoitteena on opetella tottelevaisuutta lajina, tai opetella liikkeisiin liittyvät osa-alueet temppuina, jotka voi kasata kokonaisiksi suorituksiksi. Koulutus keskittyy TOKOn opetteluun, mutta ei vaadi osallistujilta kisatavoitteita eikä -taustaa.

KILPAILEVAT koirakot ovat tervetulleita Jatkoryhmään treenaamaan omia harjoitteitaan häiriössä tai tekemään harjoituksia omilla vaikeusasteillaan. Perustreenien jälkeen on mahdollista treenata yhdessä kentällä, ilman ohjaajaa, seuran välineistöä hyödyntäen ja toisia auttaen (olemalla peilinä, liikkuroimalla).

Nähdään kentällä!!

YHDISTYKSEN TOKOVASTAAVA
Tarja Mäkelin
P. 045 340 6009Koronaepidemia-aika vaatii meiltä osallistuvilta edelleen muutamia erittäin tärkeitä huomioita:

  • Kentälle saavutaan vain terveinä. Treeneihin ei saa saapua flunssaisena eikä muillakaan kyseiseen epidemiaan viittaavilla oirella.
  • Kentällä säilytettävä etäisyyttä muihin treenaajiin.