RALLY-TOKO

TORSTAISIN klo 18:00
Aloittelijat-alo-avo-voi-mes

Ilmoittautumiset puhelimitse viestillä vastaavalle tai Facebookissa ilmoketjuun edellisen päivän kello 18:00 mennessä. Ilmoitathan aina samalla koirakon tason.

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia.
Mikäli et itse ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Varaathan mukaasi koiralle hihnan (ei Flexi-hihnaa), pehmeitä nameja (nakki, juusto, kana jne.), lelun, kakkapusseja ja raikasta vettä. Ohjaaja tarvitsee kerhon kausikortin ja paljon rentoa hyvää mieltä.

Rallytreeneissä harjoitellaan ohjatusti yksittäisiä kylttejä sekä lyhyitä ratoja. Kisamaisemmista ratatreeneistä ilmoitamme erikseen. Treenit ovat tarkoitettu eritasoisille koirakoille, joilla on rally-tokosta kuitenkin jonkinlainen käsitys/kokemus, TAI omaavat muuten yhdessä tekemisen pohjaa.

Toistaiseksi treenit koostuvat yhtäaikaisista harjoitteista alo-avo tasoille sekä voi-mes tasoille. Jos lajiin löytyy enemmänkin kiinnostuneita, niin voidaan jakaa ryhmiä eri kellonajoille, jotta saadaan tila paremmin käyttöömme, ja rauhallinen treeni mahdollistettua osallistujille.

Tule mukaan rallittamaan!

YHDISTYKSEN RALLY-TOKOVASTAAVA
Tarja Mäkelin
P. 045 340 6009


Koronaepidemia-aika vaatii meiltä osallistuvilta edelleen muutamia erittäin tärkeitä huomioita:

  • Kentälle saavutaan vain terveinä. Treeneihin ei saa saapua flunssaisena eikä muillakaan kyseiseen epidemiaan viittaavilla oirella.
  • Kentällä säilytettävä etäisyyttä muihin treenaajiin.